Van Santen Caravans

Caravanstalling, onderhoud en reparatie in Nieuwerkerk aan den IJssel

Onderhoud

Het geheim van veilige, ontspannen vakanties.

Voor uw auto is een jaarlijkse APK-keuring verplicht. Niet voor caravans en vouwwagens. Maar ook die wagens moeten elk jaar worden nagekeken. Een uitgedroogde band of remdefect kan onderweg immers voor drama's zorgen. Een gaslek of lekkend dakraam is op de camping evenmin een pretje. Van Santen Caravans helpt u veilig op weg. Met adviezen en deskundig onderhoud.

Waar moet u aan denken? Aan een algehele inspectie met een regelmatige service-onderhoudsbeurt. De banden op de juiste spanning met of zonder stikstofvulling. De smering, het stellen van lagers, controle van gewicht en oplooprem. Een remtestsimulatie met resultatenrapport. Het afpersen van de gasinstallatie, controle van gaskomfoor, kachel en koelkast. Vochtmeting, controle van de juiste aarding van de caravan en electra (werkt alles op 12 en 220 volt goed?) Inspectie van toilet- en waterinstallatie, dakluiken en boiler.
Van Santen Caravans neemt u alle noodzakelijk onderhoud uit handen.

Voor de handige doe-het-zelver is Van Santen Caravans ook het juiste adres. Een gasslangetje of regelaar, een speciaal lampje? Het ligt voor u klaar.

Wat je gebruikt, kan stuk gaan. En in veel vakantielanden zijn caravanaccessoires moeilijk te krijgen. Wie ergernissen en vergeefse zoektochten wil voorkomen, neemt reserve-onderdelen mee. Een extra breekkabel, een water- en toiletpompje. Van Santen Caravans adviseert u hierin.